Agenda

oktober 2017
19

Blokdag - Polar Express

De donderdag voor de herstvakantie gaat de jeugd gezamenlijk aan de slag met de invulling van de voorstelling Polar Express.

december 2017
14

A Christmas Journey

De KEBH neemt je mee langs in een reis over de wereld. Een reis op zoek naar de mooiste kerstmuziek: verschillende stijlen van verschillende componisten en arrangeurs.

De jeugd van de KEBH leidt de reis voor de pauze met hun eigen Polar Express. Het verhaal van Disney waarin je wordt meegenomen op fantasiereis naar de Noordpool, op weg naar de Kerstman. Wil je meedoen aan deze reis als zanger, acteur of muzikant? Geef je dan snel op via deze link!

16

Kerstmarkt Livio

Tijdens de Kerstmarkt van Livio (14:00-16:30 uur) zullen verschillende groepen vanuit de KEBH hun bijdrage leveren aan de kerstsfeer. Daarnaast verkopen we Gluhwein en Snert!

21

Blokdag

De donderdag voor de kerstvakantie staat de tweede blokdag van het seizoen 2017/2018 op de agenda. Zo op het einde van het jaar is het tijd om nog even terug te denken aan het Polar Express project. Wat was er leuk? Wat kan er nog leuker? Daarnaast gezellig met elkaar het jaar afsluiten.

januari 2018
7

Snertconcert

Terug van weggeweest: de KEBH op de eerste zondag van het nieuwe jaar.

februari 2018
2

Winterkamp

Dit jaar weer terug van weggeweest in De Meene in Buurse. Van vrijdagavond tot en met zondagmiddag organiseert het jeugdbestuur het winterkamp voor alle jeugdleden van de KEBH. En natuurlijk ook voor iedereen die zich in meer of mindere mate nog jeugd voelt!

12

Rosenmontag 2018

Sinds 1957 neemt de KEBH ieder jaar deel aan de grootste carnavalsoptocht in Westfalen. Ook in 2018: op 12 februari, Rosenmontag, stappen de leden van het orkest in de bus om af te reizen naar Münster. De KEBH is het enigste orkest uit Nederland die nog deelneemt aan de carnavalsoptocht in Münster, hetgeen door het talrijke publiek zéér gewaardeerd wordt, afgaande op de uitbundige begroetingen door de Munsterranen.

maart 2018
22

Algemente Ledenvergadering

Op 22maart staat de Algemene Ledenvergadering van de KEBH gepland. Dit is het moment voor alle leden om met het bestuur te praten over de plannen voor het komende jaar. De ALV begint om 20:30, er is op 22 maart daarom een repetitie voor het grootorkest van 19:30 tot 20:15. Vervolgens snel opruimen en dan begint de vergadering om 20:30. Voor leden onder de 16 jaar zijn ouders ook nadrukkelijk uitgenodigd om hun kind te vertegenwoordigen op de ALV.

mei 2018
27

Schuttersfeest Lingen 2018

De KEBH verzorgt zoals ieder jaar de muzikale omlijsting van het Schuttersfeest. Op zondag 27 en maandag 28 mei reizen we daarom naar Lingen-Darme voor twee dagen vol muziek.