Agenda

februari 2020
13

Blokdag Instrumenten

De laatste donderdag voor de voorjaarsvakantie is er natuurlijk weer een blokdag. Van 17.45 uur tot 19.15 uur zijn er drie workshops die je kan volgen:

  • Houtblazers
  • Koperblazers
  • Strijkers
24

Rosenmontag 2020

Sinds 1957 neemt de KEBH ieder jaar deel aan de grootste carnavalsoptocht in Westfalen. Ook in 2020 op 24 februari, Rosenmontag, stappen de leden van het orkest in de bus om af te reizen naar Münster. De KEBH is het enige orkest uit Nederland dat nog deelneemt aan de carnavalsoptocht in Münster, hetgeen door het talrijke publiek zéér gewaardeerd wordt, afgaande op de uitbundige begroetingen door de Munsterranen. Alhoewel het orkest de rest van het jaar niet meer op straat marcheert, wordt er voor deze dag een uitzondering gemaakt en zijn de muzikanten uitgedost in kleurrijke kielen.

28

Winterkamp 2020

Het begint weer kouder te worden en dat betekent één ding:
Het winterkamp komt er weer aan!
Ook dit jaar gaan we weer op winterkamp. Dit jaar wel een hele bijzondere, namelijk het 25e jaar Winterkamp naar De Meene! Door het jubileum is het dit jaar extra leuk met alle thema's van de vorige edities!
Meld je gelijk aan, want het belooft weer een top weekend te worden!
april 2020
16

Blokdag Performance

De laatste donderdag voor de meivakantie is er natuurlijk weer een blokdag. Van 17.45 uur tot 19.15 uur zijn er drie workshops die je kan volgen:

  • Presentatie
  • Decor
  • Kostuums
juni 2020
7

Schuttersfeest Lingen

Het jaarlijkse bezoek aan het Schuttersfeest in Lingen-Darme. Zowel op zondag als maandag verzorgt de KEBH de muzikale omlijsting van het schuttersfeest.

juli 2020
2

Afsluitende speldag

In plaats van de blokdag is er de laatste donderdag voor de zomervakantie een groot spel met alle kinderen!