Agenda

maart 2019
4

Rosenmontag 2019

Sinds 1957 neemt de KEBH ieder jaar deel aan de grootste carnavalsoptocht in Westfalen. Ook in 2019: op 4 maart, Rosenmontag, stappen de leden van het orkest in de bus om af te reizen naar Münster. De KEBH is het enige orkest uit Nederland dat nog deelneemt aan de carnavalsoptocht in Münster, hetgeen door het talrijke publiek zéér gewaardeerd wordt, afgaande op de uitbundige begroetingen door de Munsterranen.

april 2019
18

Blokdag 4

De donderdag voor de meivakantie is er een blokdag. Heb jij iemand in je omgeving die hieraan mee wil doen nodig hem of haar dan vooral uit. Het begint om 17.45 uur en duurt tot 19.15 uur.  

mei 2019
26

De grote KEBH-show

De show gaat verder! Waar vorig seizoen bleek dat sommige act werden gesaboteerd door een jaloerse presentatrice gaat dit jaar vast alles goed. Verschillende acts hebben zichaangemeld, de jury zit er weer klaar voor en de boel is goed georganiseerd door Jan de Mol. Zal het dit jaar wel een succes worden?

juni 2019
6

WAK Concert

Tijdens de Week van de Amateurkunst zal het grootorkest op een locatie in de stad een concert geven. Meer details volgen nog.

16

Schuttersfeest Lingen

Het jaarlijkse bezoek aan het Schuttersfeest in Lingen-Darme.