Agenda

mei 2018
27

Schuttersfeest Lingen 2018

De KEBH verzorgt zoals ieder jaar de muzikale omlijsting van het Schuttersfeest. Op zondag 27 en maandag 28 mei reizen we daarom naar Lingen-Darme voor twee dagen vol muziek.

juni 2018
7

Open repetitie WAK

In het kader van de Week van de Amateurkunst is er een open repetitie van het grootorkest. We repeteren voor All that Jazz onder leiding van de nieuwe dirigent Jos Pijnappel. Lijkt het je leuk om eens mee te spelen? Kom dan gezellig langs! Vooraf aanmelden is fijn, dan kunnen we muziek voor je klaar leggen, maar niet noodzakelijk. Heb je geen eigen instrument, dan hebben wij er wellicht eentje te leen. In dat geval horen we dat wel graag vooraf.

De koffie en thee staat natuurlijk klaar.

10

KEBH Got Talent

Op zondag 10 juni presenteren we de KEBH talentenjacht: KEBH Got talent. Een programma van de jeugd van de Koninklijke Enschedese Burgerharmonie met theater, zang en muziek.

De presentatie heeft genoeg stemoefeningen gedaan om een goede avond vol te kletsen en de jury zit klaar. Ze zullen het publiek laten genieten van zang, dans en muziek. Het publiek heeft de macht. Maar helaas, er gaan wel erg veel dingen mis... Er is iemand die de boel probeert te saboteren. Komen we erachter wat er aan de hand is?

november 2018
10

All that Jazz

Save the date: 10 november speelt het grootorkest All that Jazz!