A Christmas Carol

20 december, A Christmas Carol. Zie je het al voor je, de vlokjes dwarrelen naar beneden, de schaatsen zijn weer uit het vet gehaald, het wordt winter. En langzaam maar zeker komt de kerst dichterbij. Eind december staat Enschede in het teken van kerst. En daar sluit de KEBH zich graag bij aan.

A Christmas Carol, vrij vertaald “een kerstvertelling”. En een vrije vertaling geeft de KEBH op 20 december op basis van A Christmas Carol van de Muppets. Een kerstverhaal vertellen. Kerstmis betekent voor veel mensen: Samen, gezellig, intiem, koud en guur buiten maar warmte binnen…..De echte kerstgedachte.

De KEBH is altijd op zoek naar vernieuwende activiteiten. A Christmas Carol is bijzonder omdat we met alle orkesten tegelijk een concert geven. En dan ook nog eens met hulp van een koor en acteurs van basisscholen en middelbare scholen.

We zoeken zangers uit groep 4 t/m 8 van de basisschool. En we zoeken acteurs uit groep 8 van de basisschool of het voortgezet onderwijs. Je krijgt dan gratis zang- en acteerles. Opgeven kan via kebh.nl/contact. Repetities starten na de herfstvakantie op donderdagmiddag. Op donderdag 15 oktober (17:30-19:15uur) hebben we een doorloop van het script met alle betrokkenen.

Een kaartje kost slechts 5 Euro. Kaarten zijn te koop via deze link

Datum: 
zondag 20 december 2015
Aanvangsttijd: 
16:00 uur, 15:30 uur zaal open
Toegangsprijs: 
€5.00
Locatie: 
Bonhoeffer Van der Waalslaan