A Christmas Carol

In samenwerking met de FEDS/FEM presenteert de KEBH A Christmas Carol. Het verhaal over de oude en verbitterde vrek Ebenezer Scrooge. Hij is een financier en geldwisselaar die zich zijn leven lang heeft gericht op het verkrijgen van meer geld en verder niets. Hij veracht andere zaken dan geld, inclusief vriendschap, liefde en de gedachte van het kerstfeest. Maar in de nacht voor kerst komt hij tot inkeer.
 
Deelnemers aan dit project zijn alle kinderen van de jeugdopleiding van KEBH, Kind & Muziek. Maar ook is de verbinding gezocht met diverse basisscholen uit Enschede. Zij vertolken de diverse rollen, zangstukken en het koor. Tevens zijn er leden van muziekvereniging SHOT die hun medewerking verlenen.
 
Het programma na de pauze wordt gevuld door een aantal jonge ensembles van de Kaliber Kunstenschool en de opvoering van het project van Carl Whitrock waar 's middags hard voor gestudeerd wordt door jeugd van andere verenigingen en basisscholen.
 
Toegang tot dit fantastische evenement is gratis! We gaan er vanuit dat de 500 plaatsen in de kerk voldoende zijn voor iederen, dus reserveren is niet mogelijk. Zeker zijn van het mooiste plekje? Kom op tijd.
Datum: 
woensdag 21 december 2016
Aanvangsttijd: 
19:00uur. Zaal open: 18:30uur.
Locatie: 
Jacobuskerk, Enschede