De Oude Droom (Enschede)

De zangeressen Rita & Wendy uit Vorden, zingen vijf jaar samen. ’Wij willen mensen raken en amuseren met mooie liedjes’. Meestal met z’n tweeën begeleid op piano of met orkestband. Maar vanwege het jubileum pakken ze groter uit. Samen met de Koninklijke Enschedese Burgerharmonie geven ze een jubileumconcert: ‘De Oude Droom’.

 

‘De Oude Droom’ van Paul van Vliet is het titellied van dit concert:

Dan neemt hij je mee
Langs wegen van liefde
Tot hoog in de bergen
Naar toppen van kracht
En dáár zal dan blijken
Dat je vérder kunt kijken
En hóger kunt reiken
Dan je óóit had gedacht!

 

Geïnspireerd door ‘De Oude Droom’ brengen we een gevarieerde avond, met een verhaal, een gedachte dat door het hele programma meandert. Daarvoor hebben we een special guest uitgenodigd: Verhalenverteller en troubadour Gery Groot Zwaaftink. Beroemd in Gelderland en verre omstreken om zijn prachtige verhalen en zijn innemende manier van vertellen. Deels samen, deels alleen brengen we muziek, zang en verhalen over liefde en vriendschap, hoop en idealen. Onder andere Ramses Shaffy, Brigitte Kaandorp, John Miles, Jules de Corte en Herman van Veen zullen de revue passeren.

De zaal opent om 19:30uur, het concert begint om 20:00uur. Kaarten zijn te krijgen voor €10,- via deze link! Elke kaart is inculsief één gratis drankje.

Datum: 
zaterdag 8 oktober 2016
Toegangsprijs: 
€10.00
Locatie: 
Bonhoeffer College, Van der Waalslaan