KEBH & Friends

De KEBH nodigt je uit voor weer een vernieuwend concert. In deze tijd van oorlog en geweld over de hele wereld wil de KEBH laten zien dat samen muziek maken iets moois is. Muziek verbindt mensen met elkaar. Muziek is een eigen taal die zich niets aantrekt van wie hem spreekt. When words fail, music speaks!!

De KEBH heeft een aantal ‘vrienden’ uitgenodigd om samen op te treden. Vrienden die ook muziek maken, maar geen lid zijn van de vereniging. Talenten die een podium krijgen zoals Anne Lesterhuis op Cello, Jacob Dinc met zijn prachtige stem in Desert Rose of Rik Groenen op gitaar in Private Investigations. Maar ook Femke Rijpkema, zij zingt haar eigen geschreven lied, Where does love goes when it ends,  waarmee ze de BUMA Music Academy-prijs won.

Ook solisten uit het orkest van de KEBH krijgen de ruimte om samen met het orkest prachtige muziek ten gehore te brengen. Rens Hoekstra met Summertime, Gerhard Oostingh in The Cavalier, Miriam Schaap in Concerto for Oboe and Orchestra en Remon van der Woude in Nightcycle. Het laatste stuk is nog niet zo heel bekend. Niet vreemd, Joris Bolhaar, heeft dit stuk onlangs geschreven. Hij werd voor dit stuk geïnspireerd tijdens een nachtelijke fietstocht van Losser naar Enschede. 

Kaarten reserveren kan via deze link.

Let op: dit concert vindt plaats in het Kottenpark College.

Datum: 
zaterdag 16 april 2016
Aanvangsttijd: 
20:00 uur, 19:30 uur zaal open
Toegangsprijs: 
€10.00
Locatie: 
Kottenpark College, Lyceumlaan