Dirigenten

Op dit moment zijn de volgende dirigenten actief binnen de KEBH.

Mark Harms

ark Harms is sinds april 2021 de dirigent van de Koninklijke Enschedese Burger Harmonie.

Judith Löbker

Judith Löbker is geboren en getogen in Weerselo. In 2017 rondde ze haar studie Docent Muziek aan het conservatorium af en sindsdien werkt ze op diverse basisscholen, als muziekdocent en coach. Daarnaast dirigeert ze diverse orkesten en (kinder)koren. Zelf speelt ze sinds jaar en dag saxofoon bij de Remigius harmonie in Weerselo.

Diandra Burger

Diandra Burger is geboren in Bodegraven. In 2009 verhuisde zij naar Enschede voor haar studie aan het conservatorium.
Diandra begon op jonge leeftijd met zingen. Ze trad op met coverbands en bereidde zich voor op de toelating voor het conservatorium. In 2013 behaalde zij haar conservatorium diploma met als hoofdvak Zang. Tijdens deze studie begon ze met het opstarten van een eigen lespraktijk en geven van muziek/zanglessen bij muziekscholen. De voldoening uit dit werk heeft haar aangespoord tot een tweede conservatorium studie voor haar eerste graad onderwijsbevoegdheid. Op dit moment staat ze voor de klas in zowel basis als voortgezet onderwijs en is ze werkend als zangdocent, koordirigent en leidt ze hier de blokfluitgroep.
Muziek draait om emotie. Dit wil Diandra overbrengen in haar werk als docent, maar ook als topliner en studiozangeres. Zo schrijft ze ook teksten en melodieën en zingt ze deze in voor verschillende Dj's/producers in de dance scene.