Lid worden

Er is bij de KEBH plek voor ieder muzikaal talent. Voor basisschoolkinderen die wat meer met muziek willen doen dan ze op school doen, voor jong en oud die een instrument wil leren bespelen en voor de meer geoefende muzikant die gezellig samen muziek wil maken. Kijk op de pagina orkesten voor een omschrijving van de verschillende groepen bij de KEBH.

Om echt een goed beeld te krijgen van onze vereniging kun je natuurlijk een keer komen kijken of meespelen. Iedereen repeteert op donderdagavond bij het Apostolisch Genootschap aan de Van der Waalslaan. Kom via de hoofdingang naar binnen, dan vind je de orkesten meteen links. De blokfluitgroep en het koor oefenen in de lokalen boven via de wenteltrap. Kijk op de pagina repetitietijden voor een overzicht van de repetitietijden.

Je bent van harte uitgenodigd om langs te komen of misschien zelfs mee te doen. Voor iedereen is er plek bij één van de orkesten. Wij hebben een aantrekkelijke contributie van slechts  €12,50 per maand en daarnaast is het mogelijk om via de KEBH tegen een gereduceerd tarief les te nemen aan de Kaliber Kunstenschool (voorheen muziekschool Twente) en krijg je ook nog eens een tegemoetkoming vanuit de club. Dus ook voor iedereen die wil beginnen met het spelen van een instrument (jong én oud) en daarbij graag snel samenspeelt in de KEBH de ideale plek. Ook werken wij samen met Stichting Leergeld Enschede om te voorkomen dat kinderen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn.

Tijdens de repetitites is er altijd wel iemand aanwezig die je meer kan vertellen over de KEBH en een kop koffie of thee staat altijd voor je klaar. Klik hier voor de locatie en de tijden waarop de verschillende orkesten repeteren.

Mocht je niet direct langs willen komen, maar eerst nog specifieke informatie willen hebben die je niet op de website hebt kunnen vinden, dan kun je het contactformulier invullen. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met je opgenomen.