Foutmelding

  • Deprecated function: Return type of DateObject::__wakeup() should either be compatible with DateTime::__wakeup(): void, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in include_once() (line 143 of /home/deb28737/domains/kebh.nl/public_html/sites/all/modules/date/date_api/date_api.module).
  • Deprecated function: Return type of DateObject::format($format, $force = false) should either be compatible with DateTime::format(string $format): string, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in include_once() (line 143 of /home/deb28737/domains/kebh.nl/public_html/sites/all/modules/date/date_api/date_api.module).
  • Deprecated function: Return type of DateObject::setTimezone($tz, $force = false) should either be compatible with DateTime::setTimezone(DateTimeZone $timezone): DateTime, or the #[\ReturnTypeWillChange] attribute should be used to temporarily suppress the notice in include_once() (line 143 of /home/deb28737/domains/kebh.nl/public_html/sites/all/modules/date/date_api/date_api.module).

KEBH Muziekdeals voorjaar 2023

De KEBH start in het voorjaar van 2023 weer met de KEBH Muziekdeals! Met deze muziekdeals kunnen kinderen heel laagdrempelig kennis maken met het maken van muziek. Voor slechts € 20,00 leren zij de basisbeginselen op een instrument onder leiding van ervaren muzikanten en/of professionele dirigenten. Instrumenten en lesmethodes worden in bruikleen ter beschikking gesteld; er zijn dus geen extra kosten van toepassing. Er zijn KEBH Muziekdeals voor blokfluit en voor het KEBH Projectorkest. In het projectorkest kiezen kinderen voor dwarsfluit, klarinet, saxofoon of trompet. Alle KEBH Muziekdeals worden afgesloten met een concert op donderdag 6 juli 2023. Meer informatie via www.kebh.nl/muziekdeals.