Polar Express

Ga jij mee op reis met de KEBH? De Polar Express vertrekt op donderdag 19 oktober om 17.45 uur in het Bonhoeffer College aan de van der Waalslaan in Enschede. Deze muzikale reis is onderdeel van A Christmas Journey, het kerstconcert van de KEBH op donderdag 14 december. Samen met de jeugdleden van de KEBH mag je op 19 oktober zelf bepalen wat jouw rol wordt in de Polar Express. Wil je musiceren, zingen of acteren? Alles kan en mag. We doen het samen. Want samen muziek maken is toch hartstikke leuk?! En muziek is een taal die door iedereen gesproken wordt, dus iedereen kan meedoen.

 

Na de herfstvakantie op donderdag 2 november starten we op met repeteren. Dit doen we elke donderdag aan het einde van de middag. De exacte tijd wordt bepaald door wat je gaat doen. Meedoen kost slechts € 15,00. Hiervoor krijg je tot aan 14 december gratis les in samen muziek maken. Daarnaast liggen er twee vrijkaarten voor je klaar om bijvoorbeeld je ouders mee te nemen op deze reis. Een extra kaart kost € 7,50, voor kinderen tot 12 jaar € 5,00.

 

Het concert vindt plaats in de Ontmoetingskerk aan de Varviksingel, waar we ook een generale repetitie zullen houden. Alle overige repetities vinden plaats op het Bonhoeffer College aan de Van der Waalslaan.

 

Ouder/verzorger

Voor deelname aan de Polar Express vragen wij een bijdrage van €15,-. Daar staat tegenover dat je twee vrijkaarten ontvangt voor het concert op 14 december. Deze kosten €7,50 per stuk, dus je doet zo goed als gratis mee. Betalingsinstructies hiervoor krijg je in de e-mail die wordt verstuurd nadat je hieronder op "Ik wil meedoen!" klikt.

CAPTCHA
Neem deze code over om aan te tonen dat je geen spam-robot bent.
6 + 10 =
Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.