Start nieuwe blokfluitgroep

Na de zomervakantie, op donderdag 29 augustus, starten we met een nieuwe blokfluitgroep. Hierbij leer je op een speelse manier samen muziek maken. Het plezier in de muziek staat hierbij voorop. De blokfluitles wordt gegeven door Diandra Burger. Zij leert je samen spelen, leert je noten lezen en geeft daarbij een goede begeleiding. Zo kun je al snel samen leuke liedjes spelen. Deze mag je dan tijdens een concert laten horen aan alle toeschouwers. Zo'n concert geef je met de andere orkesten van de KEBH.

Wanneer is het en wat kost het?

We maken één keer per week op donderdagavond vanaf 17.15 uur samen muziek in de kerk van het Apostolisch Genootschap aan de Van der Waalslaan in Enschede. De contributie bedraagt slechts € 10,00 per maand.

Wat kun je van ons verwachten?

Je krijgt wekelijks les van Diandra Burger. Zij heeft gestudeerd om muziekles te geven en kan ook nog eens fantastisch zingen. Daarnaast krijg je via ons korting op de aanschaf van een blokfluit.

Op de donderdag voor elke schoolvakantie is er een blokdag bij de KEBH. Dan maken we er een gezellige middag van met alle jeugdleden van de club en leer je bijvoorbeeld ook de instrumenten van het orkest kennen.

Wat verwachten wij van jou?

Om mooie concerten te geven en goed blokfluit te leren spelen verwachten we jou donderdagavond op de repetitie. Je mag je blokfluit meenemen naar huis, op die manier kun je thuis oefenen. Als je echt niet kunt dan kun je je afmelden. Drie of vier keer per jaar geven we een concert. We verwachten dat je dan aanwezig bent. We zullen ruim van te voren vertellen wanneer het concert is.

Wil jij ook meedoen? Laat je gegevens hieronder dan houden we je op de hoogte. We zien je in ieder geval graag op 29 augustus bij het Apostolisch Genootschaap aan de Van der Waalslaan.

Na invullen van dit formulier ontvang je meer informatie via dit e-mailadres.
CAPTCHA
Neem deze code over om aan te tonen dat je geen spam-robot bent.
14 + 1 =
Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.